BEAUTYSPIRITS BeauytSpirits Coaching


Korte omschrijving:

Een persoonlijk intakegesprek bij BeautySpirits

Coaching by BeautySpirits

BeautySpirits Coaching is een combinatie van massage, healing en begeleidende meditatie.

BeautySpirits Coaching wil mensen begeleiden in hun Beauty om opnieuw tot rust te komen om zichzelf een boost te kunnen geven.
Oude blokkades weghalen, en overtuigingen loslaten en transformeren en ruimte maken voor beauty, vreugde en overvloed.
Hiervoor heeft BeautySpirits Coaching verschillende sessies samengesteld die helpen je balans weer terug te vinden. Daarnaast
geeft BeautySpirits Coaching jouw de kracht en de tools om alles te creëren wat jij wilt in je leven. Van deze kracht maken we gebruik in de sessies.

Wat wordt er geveild?

• Een persoonlijk intakegesprek bij BeautySpirits.
• Duur: 1 uur.
• Ter waarde van € 80,-
• Voor 1 persoon.
• Bieden vanaf € 20,-
• Locatie: Amsterdam.

1 op voorraad

Deze veiling is afgelopen

Categorieën: ,

Er zijn geen biedingen.

Beschrijving

Wil je ook meer energie, minder stress & vermoeidheid. BeautySpirits staat naast je als coach om je de ruimte te geven dingen in te zien, zodat jij lekker blijft voelen!. BeautySpirits coaching is een combinatie van lichte massage technieken, healing en meditatie voor ontspanning, pijnverlichting om promotie te bieden voor algemene welzijn. BeautySpirits Coaching wil mensen begeleiden in hun Beauty om opnieuw tot rust te komen om zichzelf een boost te kunnen geven. Hiervoor heeft BeautySpirits Coaching verschillende sessies samengesteld die helpen je balans weer terug te vinden. Daarnaast geeft BeautySpirits Coaching jouw de kracht en de tools om alles te creëren wat jij wilt in je leven.Van deze kracht maken we gebruik in de sessies. Tijdens het intake gesprek bespreken we: De problemen waar je tegen aanloopt en de mogelijke oorzaken hiervan. Na het Intake gesprek reserveer ik tijd om jouw verhaal en vraag te reflecteren en stel ik een diagnose. Hierbij kijk ik naar de rode draad die door jou leven heen loopt en wat het hoofdthema is van de problemen. In een healing sessie help ik je het conflict dat op dat moment speelt te herkennen en op te lossen. Healing betekent iets wat gebroken is weer verbinden met de natuurlijke staat. En ik breng je weer in verbinding met je innerlijke wijsheid, die weet, wat jij als uniek persoon nodig hebt. Hierdoor kom je weer dieper in contact met je eigen levensenergie en met de liefde en de heelheid in jezelf. In een diepere staat van gezondheid en geluk. BeautySpirits coaching kan onder ander helpen bij: *fysieke klachtenen te vol hoofd hebben *het gevoel vast te zitten *een moeilijke keus maken Hoeveel Healing sessies heb je nodig? Verandering heeft tijd nodig. Tegelijkertijd doen we er alles aan om je zo snel mogelijk vooruit te helpen. Je kunt per sessie besluiten of je verder wilt. Het is dus niet nodig om je van te voren vast te leggen. Maar als jij dit wenst begeleid BeautySpirits je wat langer en totdat je je weer helemaal goed voelt. dan heb je veerkracht waarvan je langdurig profiteert in je werk en alle andere aspecten van je leven. Dat is wat we je gunnen en waar BeautySpirits je graag bij wilt helpen. Details: Wat wordt er geveild?

  • Een persoonlijk intake gesprek bij BeautySpirits
  • Locatie: Amsterdam
  • Duur: 1 uur
  • twv € 80

 

Aanbieder:  http://beautyspirits.nl

Extra verplichte kosten € 5,- administratiekosten Coachveilingen.

Hoe maak je gebruik van de veiling? Betaal binnen 5 dagen.

Daarna ontvang je jouw waardebon met unieke code.

Op de waardebon lees je hoe je jouw consult kunt boeken.

Voorwaarden & bijzonderheden:

Minimumleeftijd: 18 jaar

Hoogste bieder? Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen.

Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder voorwaarden & bijzonderheden.

Algemene voorwaarden: Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van Coachveilingen.nl van toepassing.

Share This