Coaching bij in je kracht komen! Janneke Wouters Coaching

Korte omschrijving:

In je kracht komen
Als coach gun ik jou empowerment; dat je jezelf hervindt en jouw eigen levenspad volgt. Je ervaart dan dat eigenlijk alles in je leven synchroon loopt; het klopt. Je voelt ook je hart weer sneller kloppen, omdat je kunt genieten van kleine dingen in het leven. Natuurlijk bestaan er nog tegenslagen, maar de emoties die deze teweeg brengen, mogen er zijn. Door ze te aanvaarden, verliezen ze relatief snel hun kracht. Je leeft in het nu en bent bij jezelf. Je bent vrij van patronen als perfectionisme en faalangst. Een eventuele burn-out ligt niet meer op de loer.
Ik bied jou een inzichtgevend èn transformerend coachinggesprek en een uitgebreide vervolgsessie (coachinggesprek en/ of diepwerkende lichaamsgerichte-/ inbeeldingsmethode).

 

Wat wordt er geveild?

  • Duur: 1,5 uur tot 2,5 uur
  • T.w.v. € 250
  • Bieden vanaf € 60,00
  • Voor 1 persoon
  • Locatie Nijmegen

1 op voorraad

Deze veiling is afgelopen

Categorie:

Er zijn geen biedingen.

Beschrijving

Coaching bij in je KRACHT komen!

In je kracht komen!
Ik ben Janneke Wouters; ik heb een achtergrond als psycholoog en ik werk als (Effortless) coach. Graag draag ik bij aan het in jouw kracht komen; door primair naast je te staan.
Ik breng rust, acceptatie en doortastendheid. Voor humor is zeker ook ruimte.
Mijn interventies (inzichtgevende en transformerende gesprekken en lichaamsgerichte-/ inbeeldings-methoden) komen primair voort uit de Effortless Coaching. Het holistische beeld, waar Effortless Coaching vanuit gaat, zorgt ervoor dat je in balans komt. Dit juist omdat met alle componenten rekening gehouden wordt. Deze coaching doet een sterk beroep op de fysiologie van het lichaam, waarin veel wijsheid besloten ligt. Zelfreflectie en -bewustwording worden bevorderd door o.a. een luisterend oor; zonder zozeer tussenkomst van het ego. Jouw persoon, eigen wil en kracht stel ik centraal.
Er ontstaat een sneeuwbaleffect; de bal gaat rollen en het effect wordt steeds groter.
Jij komt steeds meer in je kracht te staan…je straalt.
Ben jij benieuwd?
Ik bied jou hierbij een inzichtgevend en transformerend coachingsgesprek èn een uitgebreide vervolgsessie (coachingsgesprek en/ of diepwerkende lichaamsgerichte-/ inbeeldingsmethode).

 

  • Locatie: Nijmegen
  • Duur: 2 keer 1,5 tot 2,5 uur
  • T.w.v.: € 250,00
  • Bieden vanaf € 60,00

Aanbieder: http://www.jannekewouterscoaching.nl/

 

Extra verplichte kosten € 5,- administratiekosten Coachveilingen.

Hoe maak je gebruik van de veiling? Betaal binnen 5 dagen. Daarna ontvang je jouw waardebon met unieke code. Op de waardebon lees je hoe je jouw consult kunt boeken.

Voorwaarden & bijzonderheden Minimumleeftijd: 18 jaar

Hoogste bieder? Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder voorwaarden & bijzonderheden.

Algemene voorwaarden: Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van Coachveilingen.nl van toepassing.

Share This