Effortless Coaching – PMA-sessie

Korte omschrijving:

Loop jij ergens tegenaan en is dit een terugkomend thema? Heb je al van alles geprobeerd maar niets schijnt te helpen? Vind jij het tijd om dit aan te pakken en wil je daarbij geholpen worden?
Dan is een PMA-sessie wellicht jouw uitkomst!

Details:
Wat wordt er geveild?
Een PMA-sessie
Duur: 1,5 á 2 uur
Eén persoon
Ter waarde van € 275,-
Bieden vanaf € 27,50

Locatie: Omgeving Utrecht

1 op voorraad

Deze veiling is afgelopen

Categorieën: ,
Bieder Biedingsbedrag Bieding tijd
cwillemsen-cw 27,50 2020-06-28 21:00:42
Start veiling 27,50 7/6/2019 21:34:00

Beschrijving

Effortless Coaching – PMA-sessie

Wij, mensen, bevinden ons tijdens het leven in de “groei-stand”, net zoals bomen en dieren. Echter wanneer een strenge winter komt of er loert een roofdier, schieten we in “bescherm-stand”. Nu kruipen wij dicht tegen de kachel aan als het koud is en is er van levensbedreigende situaties geen sprake meer. Het bedreigende in ons 21ste-eeuwse leven is constant sluimerende stress. Dit kan een vervelende baas, een drukke baan, vermoeiende familie of een leven leiden die niet bij je past betekenen. Om eigenaarschap over je stress te krijgen, wil je weten waar het vandaan komt. Belemmerende overtuigingen kennen vaak hun herkomst in ons verleden en dat is waar we naartoe gaan tijdens een PMA-sessie.
Tijdens je leven heeft je lichaam vaak genoeg heel intelligent gehandeld om je uit een onprettige situatie te helpen. Dit zorgt voor beschermingsmechanisme, die niet altijd nodig meer zijn. Door je onderbewustzijn aan het werk te zetten, zullen oude patronen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Van beschermen naar groeien

Details:
Wat wordt er geveild?

  • Een PMA-sessie
  • Duur: 1,5 á 2 uur
  • Eén persoon
  • Ter waarde van €  275,-
  • Bieden vanaf € 27,50

Locatie: Omgeving Utrecht

Coaching op maat voor 1 persoon

Extra verplichte kosten
€ 5,- administratiekosten Coachveilingen

Hoe maak je gebruik van de veiling?
Betaal binnen 5 dagen. Daarna ontvang je jouw waardebon met unieke code. Op de waardebon lees je hoe je jouw consult kunt boeken.

Voorwaarden & bijzonderheden
Minimumleeftijd: 18 jaar

Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder voorwaarden & bijzonderheden.

Algemene voorwaarden:
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van Coachveilingen.nl van toepassing.

Share This