Vitality2improve “Start”

Durf jij je slag te slaan?!
Geen ellenlange praatsessies, maar een (inter)actieve manier van coachen. O.a. door middel van boksen! Wij gaan in gesprek met jouw gevoel in plaats van je ratio…

Details:
Wat wordt er geveild?
• Een intakegesprek (30min)
• 2 trainingen van 1,5 uur per training
• Ter waarde van € 549,- (inclusief BTW)
• Voor 1 persoon
• Bieden vanaf € 150,-

 

Coaching op maat voor 1 persoon

1 op voorraad

Deze veiling is afgelopen

Categorieën: , ,

Er zijn geen biedingen.

Beschrijving

Vitality2improve – durf jij je slag te slaan?!

Waarom Vitality2improve?
Wanneer jij helder hebt wie je bent en waar je heen wilt, maakt dat je sneller en eenvoudiger jouw doelen kunt bereiken. Weten wat je wilt en inzicht in de meerwaarde en consequenties die hieraan gekoppeld zijn, is de eerste stap in de richting van het bereiken van jouw (persoonlijke) doelen. Hoe ga jij om met verandering, onzekerheid en weerstand? We gaan tijdens de trainingen aan de slag met voornamelijk jouw eigen rol: ben je je bewust van jouw eigen gedrag en hoe jij met dingen omgaat of om zou willen gaan? Jouw lichaam/ lichaamstaal laat de waarheid zien!
Hoe?
De kracht van onze aanpak zit in het combineren van mentale coaching, in beweging komen (letterlijk en figuurlijk – wij gebruiken onder andere boksen en andere fysieke oefeningen tijdens onze trainingen!!) en een gezond voedingspatroon. Vertrouwen geven en krijgen en (zelf)vertrouwen hebben leidt tot een gevoel van veiligheid en een stevig fundament (zelfverzekerdheid). Dit is de basis voor het realiseren van jouw doel.
Wanneer?
Voor jezelf kiezen, verhogen zelfvertrouwen, talent- en loopbaanontwikkeling, in beweging komen, doelen behalen, grenzen stellen, genieten, in het ‘nu’ leven, toekomstplannen, omgaan met ontslag of reorganisaties, overstappen van loondienst-verband naar ondernemerschap, stress en burn-out klachten, concentratieproblemen, relatieproblemen, omgaan met een scheiding, jaloezie, dwangstoornissen, eetstoornissen, verlies van dierbaren, verhogen fysieke en mentale vitaliteit, verhogen van kwaliteit van leven, welzijn en welbevinden, verminderen ziekte/ ziekteverzuim, verbeteren werkprestaties, verhogen arbeidsproductiviteit, met plezier naar je werk, omgaan met collegae, omgaan met opgelegde sancties, assessments (sollicitaties), preventief werken, zelfstandigen helpen naar een hoger niveau, begeleiding bij reorganisaties, communicatietrainingen, van out- naar inplacement, …

Details:
Wat wordt er geveild?

• Een intakegesprek (30min)
• 2 trainingen van 1,5 uur per training
• Ter waarde van € 549,- (inclusief BTW)
• Voor 1 persoon
• Bieden vanaf € 150,-

Locatie: Utrecht

Coaching op maat voor 1 persoon

Aanbieder:

http://vitality2improve.nl/

Extra verplichte kosten
€ 5,- administratiekosten Coachveilingen

Hoe maak je gebruik van de veiling?
Betaal binnen 5 dagen. Daarna ontvang je jouw waardebon met unieke code. Op de waardebon lees je hoe je jouw consult kunt boeken.

Voorwaarden & bijzonderheden
Minimumleeftijd: 18 jaar

Hoogste bieder?

Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder voorwaarden & bijzonderheden.

Algemene voorwaarden:

Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van Coachveilingen.nl van toepassing.

Share This